Wednesday, October 5, 2011

La mulți ani tuturor cadrelor didactice din România!

Cu ocazia zilei de 5 octombrie - Ziua Internațională a Educatorilor, AEPADO urează „La mulți ani” tuturor cadrelor didactice din România.

Oamenii nu mai cred în minuni. Se așteaptă ca acestea să apară din necunoscut, să îi surprindă, să le înșele vederea, să le arate fețe nemaivăzute ale Universului. Cu toate acestea, minuni se întâmplă zilnic și sunt chiar sub ochii noștrii. Zeci, poate chiar sute de oameni fac zilnic astfel de minuni, toate acestea în slujba noastră fără ca de multe ori să îi observăm …Acești oameni își dedică timpul, priceperea, cariera și uneori viața unei cauze nobile: EDUCAȚIA

De multe ori însă, acești oameni și faptele lor sunt puțin cunoscuți, nu se prea vorbește despre ei, însă subiecte fără esență ajung pe prima pagină a tabloidelor. De aceea, am creat Rețeaua AEPADO – o platformă colaborativă dedicată cadrelor didactice din România, un loc în care oameni și fapte pot ajunge să fie în sprijinul învățământului românesc. Suntem acum la început de drum însă cu sprijinul cadrelor didactice pline de energie și pasiune față de cariera aleasă, credem că putem ajunge departe! Vizitați-ne pe http://retea.aepado.ro! Înscrieți-vă în Rețeaua AEPADO!
De aceea, noi, echipa AEPADO, vă urăm un sincer „La mulți ani!” și vă felicităm pentru eforturile pe care le faceți zi de zi și înainte de toate amintiți-vă că nu toate minunile „apar” – unele chiar se „fac”, iar dumneavoastră sunteți exemplul grăitor!

Și pentru că este un moment festiv, avem plăcerea de a lansa un concurs strict dedicat cadrelor didactice din Rețeaua AEPADO! Sperăm să vă placă și să vă motiveze!

No comments:

Post a Comment